Előfizetői tartalom

Vegyi üzemet bombáznak az oroszok, másfél hétre becsülik az újabb katonai sikert

Portfolio
Ukrajna tájékoztatása szerint az orosz hadsereg folytatja az erőteljesen bombázáson alapuló támadásait, ennek keretében pedig lövések értek egy vegyi üzemet, ahol civilek rekedtek - tudósít a Reuters. A szakadárok egyik tisztviselője szerint Szeverodonyeck bevétele után Liszicsanszk a következő cél, ennek teljes ellenérzését másfél hét múlva érhetik el.

Oroszország szombaton tüzérségi és légicsapásokat mért Szeverodonyeckre és Liszicsanszkra, eltalálva egy vegyi üzemet, ahol több száz civil rekedt - közölte egy ukrán tisztviselő. Szerhij Gaidai, a luhanszki terület kormányzója elmondta, hogy az orosz erők megtámadták Szeverodonyeck ipari övezetét, és megpróbáltak Liszicsanszkba is behatolni és blokád alá venni.Ukrajna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés