Előfizetői tartalom

Most megszabadulhatsz a veszélyes azbeszttől! - Minden, amit az azbesztmentesítési pályázatról tudni kell

Portfolio
Az azbesztcementet tartalmazó építőanyagok bontáskor veszélyes hulladéknak minősülnek, és az azbesztet az időjárás és a légszennyezés is károsítja; sérülhet a felülete, amely következtében rostszálak szabadulnak fel, amelyek a levegőben szállnak. Az azbesztszálak belégzése egészségkárosodást okoz, és többféle betegség kialakulásában is szerepet játszik. Magyarországon 2005 óta tilos felhasználni az építőiparban az azbesztet, az Európai Unió célja pedig az, hogy Európa 2023-ra azbesztmentessé váljon. Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. most országos azbesztmentesítési pályázatot hirdet lakossági ügyfelei részére. Mutatjuk, mit kell tudni az azbesztmentesítési pályázatról.

Azbeszt pályázat - Lakossági azbesztmentesítési pályázat Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. országos azbesztmentesítési pályázatot hirdet lakossági ügyfelei részére. Mit kell tudni az azbesztről? - Az azbeszt veszélyei Az azbeszt (kőlen, hegyilen, bányalen, foszkő) kémiailag magnézium-szilikát (névváltozata:szerpentinit). Ásványtanilag...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái