Előfizetői tartalom

Bejelentették az oroszok, hogy kilőtték Ukrajna egyik csodafegyverét, de kamuvideót közöltek róla (2.)

Portfolio
Bejelentette az orosz védelmi minisztérium, hogy megsemmisítettek egy Franciaország által leszállított CAESAR önjáró löveget Odessza térségében. A CAESAR az ukrán fegyveres erők egyik legütőképesebb tüzérségi rendszere. Az eseményt az oroszok egy hamis videóval próbálják bizonyítani, ezért elképzelhető, hogy a közlés sem valós.

Bejelentette az orosz védelmi minisztérium, hogy kilőttek egy Franciaország által Ukrajnának adományozott CAESAR önjáró löveget. Szakértők szerint a CAESAR Ukrajna egyik legjobb tüzérségi fegyvere a frissen leszállított Panzerhaubitze 2000-es és az amerikai M142 HIMARS rakéta-sorozatvető mellett. Kapcsolódó cikkünk 2022. 06. 08. Elmondta a szakértő, melyik most a legjobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés