Előfizetői tartalom

Kórház-főigazgató: ez a variáns "gyakorlatilag a falon is átmegy"

MTI
A budapesti Honvédkórház főigazgatója szerint a régióban jelentősen emelkedik a koronavírus-fertőzöttek aránya, de intenzív osztályon, illetve lélegeztetőgépen egyelőre csak "elvétve" vannak páciensek. A főigazgató azt javasolta, hogy akinek felsőlégúti panasza van, hordjon maszkot és tartson távolságot az emberektől, illetve kiemelte: az omikron variáns enyhébb tüneteket okoz, azonban nagyon fertőző, "gyakorlatilag a falon is átmegy".

Wikonkál Norbert Miklós az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában azt mondta: a Honvédkórház több városi egészségügyi intézmény munkáját is koordinálja, és az utóbbi időben partnereiket is arra kérik, hogy nyissanak új ágyakat a járvány erősödése miatt. Nem százas nagyságrendben egyelőre, hanem húszat-tizenötöt naponta - fűzte hozzá. Kérdésre kifejtette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés