FONTOS Nagy Márton bejelentette, mit kezd a kormány az üzemanyagárakkal
 
Előfizetői tartalom

Amerikai drón csapott le Oroszország területére – Most aztán tényleg bedurvul majd Putyin?

A hét elején becsapott egy amerikai gyártmányú Switchblade 300-as kamikaze-drón egy ukrán határtól 2 kilométerre, Oroszország területén található határátkelő-állomás területére. A támadásnak legalább egy halálos áldozata van, egy moldovai állampolgár. Moszkva korábban többször is fenyegetőzött, hogy hadüzenetnek fogja venni, ha amerikai fegyverrel lőnek a területükre, de egyelőre még nem volt érdemi reakció a támadásra a Kreml részéről. Itt van három forgatókönyv, melyet elővehet az orosz vezetés, hogy a helyzetet rendezze.

Kedden jelentette be az oroszországi Brjanszk kormányzója, hogy ukrán drón támadott meg egy határ menti ellenőrzőpontot, a támadásnak pedig több áldozata is van. Az ukránok által kiadott videófelvétel alapján egyértelműen megállapítható, hogy a támadást egy amerikai gyártmányú Switchblade 300-as drónnal követték el, az ellenőrző ponton tartózkodó, civilruhás emberek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés