Előfizetői tartalom

Megkaparintották az oroszok Ukrajna egyik sztárfegyverét, de itt valami nagyon nem stimmel

Portfolio
Megjelent az Oroszországban tartott Army-2022 expón több Ukrajnától zsákmányolt fegyver is, többek közt egy amerikai gyártmányú M777-es vontatott tarack és a háború egyik „sztárfegyverének” tartott Bayraktar TB2-es drón is a kiállítóteremben. Több szakértő is felhívja a figyelmet arra, hogy a TB2-est valószínűleg nem egyben zsákmányolták az oroszok, hanem több lelőtt drón darabjaiból szerelték össze és festették le – rosszul.

Most zajlik Oroszországban az évente megrendezett Army / Armija haditechnikai expó, amely az ukrajnai háború miatt most kiemelt figyelmet élvez mind hazai, mind nemzetközi szinten. Számos orosz technikai innováció mellett most bemutattak Ukrajnából zsákmányolt fegyvereket is az expón, például Ukrajna saját fejlesztésű BTR-4-es páncélosait. Captured Ukrainian equipment on display...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés