FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Sokan félnek Putyin haragjától, de van három dolog, amit nem tehet meg büntetlenül

Portfolio
Oroszország New York-i ENSZ-képviseletének június fogadásán több tucat ENSZ-nagykövet vett részt Afrikából, a Közel-Keletről, Latin-Amerikából és Ázsiából. Ez az esemény is megmutatta, mennyire nehéz feladat valójában Oroszország diplomáciai elszigetelése és milyen sok ország tart attól, hogy nyíltan szembeszegüljön Vlagyimir Putyin akaratával. A vörös vonalakat ugyanakkor az orosz elnök sem lépheti át következmények nélkül, van három esemény, amely gyorsan egységbe kovácsolhatja az ENSZ tagjait.- írta meg a Reuters.

A nagykövetek tömege jól illusztrálta, hogy a nyugati diplomatáknak milyen nehézségekkel kell szembenézniük, amikor megpróbálják fenntartani az Oroszország diplomáciai elszigetelésére irányuló nemzetközi elszántságot az Ukrajna megtámadása miatt elhangzott ENSZ-felhívások kezdeti sikerhulláma után. Az elhúzódó háború ugyanis kikezdte a kezdeti összhangot az Egyesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés