Előfizetői tartalom

Nem várt helyről kapott segítséget Ukrajna - Trükkös csel miatt bukott el Putyin Kijev elleni inváziója?

A Washington Post érdekes interjút közölt Jaroszlav Jemelianyenkoval, a Chernobyl Tour turisztikai ügynökség vezetőjével. Otthon, Kijevben Jemelianyenko Csernobil kapujának titkos élő közvetítését figyelte. Hitetlenkedve figyelte, ahogy az orosz tankok elgördülnek a cégét hirdető sárga információs stand mellett, és dél felé, a főváros irányába haladnak.

Február 24-ét írunk. Ukrajna vezetői nyilvánosan azt mondták, hogy az orosz csapatok még nem lépték át a határt. Kijevben a Chernobyl Tour idegenvezető koordinátora, Katerina Aszlamova ugyanezt a sokkoló jelenetet figyelte. Zavaros volt, és ijesztő. Más, mint amit a hatóságok mondtak. - mondta A Chernobyl Tournak volt egy kis, akkumulátorral működő kamerája, amely az ellenőrzőpontnál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés