Előfizetői tartalom

Egészen hajmeresztő pletyka kapott szárnyra Vlagyimir Putyinról a brit médiában

Portfolio
Már-már szürreálisnak mondható pletykákat közölt a brit Daily Mail magazin egy magát Kreml-bennfentesnek valló, General SVR névre hallgató orosz Telegram-csatorna alapján. A csatorna – amely korábban azt terjesztette, hogy Putyin halálos beteg – most azt állítja, hogy az orosz elnök azon tűnődik, hogy támadja-e meg Ukrajnát atomfegyverekkel vagy inkább adja fel az ország elleni inváziót és vonuljon ki az elfoglalt területekről.

A magát „Kreml-bennfentesnek” valló General SVR nevű orosz ellenzéki Telegram-csatorna új posztban jelentkezett, melyben azt állítják, hogy Vlagyimir Putyin a súlyos orosz veszteségek és az Ukrajna elleni támadás kudarcai miatt azon tűnődik, hogy milyen irányba folytassa az Ukrajna ellen indított háborút. A csatorna kezelői azt állítják, hogy Putyin tanácsadóinak egy része...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés