Előfizetői tartalom

Már csak egy hónap a Brain Bar jövőfesztiválig

Portfolio
Szeptember 29-én nyit időkaput a Brain Bar, Európa legnagyobb jövőfesztiválja. A résztvevők idén együtt fesztiválozhatnak többek között a TikTok, a Vice UK és a LEGO vezetőivel. Személyesen találkozhatnak Laura Tooduval, az észt védelmi minisztérium harcos amazon tanácsadójával, Peter Boghossian kamuvadász filozófussal és Leyla Acaroglu dizájn provokátorral is.

A rendezvény 2022-ben is az emberiség legégetőbb kérdéseit helyezi fókuszba, mint például az aggasztó gazdasági helyzetet, a megbomló békét vagy a közösségi média felelősségét az ukrán-orosz háborúban. Olyan nagyágyúk fordulnak meg a Brain Bar színpadán, mint Zing Tsjeng, a Vice UK főszerkesztője, illetve Jakub Olek, a TikTok Közép-Kelet-Európai és Ukrajnai Kormányzati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés