Előfizetői tartalom

Megmenekül Európa az energiaválságtól? - Fontos megállapodás jöhet a napokban

Portfolio
Franciaország elnöke, Emmanuel Macron csütörtökön kijelentette, hogy reméli, hogy az elkövetkező napokban sikerül megállapodni az iráni nukleáris megállapodás megújításáról - számolt be a Reuters. Korábban már megírtuk: Európának égető szüksége van az iráni atomalkura, az iráni olaj mentheti meg a kontinenst az energiaválságtól.

Remélem, hogy a következő néhány napban a JCPOA megkötésre kerül - mondta Emmanuel Macron a francia nagykövetekhez intézett beszédében, utalva a Joint Comprehensive Plan of Action, vagyis az Iránnal kötött nukleáris alku megújítására. Ahogyan arról beszámoltunk, az Irán és a világhatalmak közötti új nukleáris megállapodás új lendületet vehet, ami az olaj világpiacán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés