Előfizetői tartalom

Figyelmeztetnek a szakértők: Putyin nyitóbeszéde előszele lehet egy USA-ellenes szövetségnek

Portfolio
Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön közölte Hszi Csin-ping kínai államfővel, hogy Moszkva támogatja Peking Egy Kína politikáját és elitéli az Egyesült Államok provokációit Tajvan kérdésében. Emellett az orosz elnök nagyra értékelte Kína kiegyensúlyozott álláspontját az ukrajnai invázióval kapcsolatban - írta meg a Reuters.

A két vezető a Sanghaji Együttműködési Szervezet üzbegisztáni csúcstalálkozójának keretein belül találkozott. Ez volt az első személyes találkozójuk azóta, hogy Oroszország februárban megtámadta Ukrajnát és ez Hszi Csin-ping első hivatalos külföldi útja 2020 óta. Nagyra értékeljük kínai barátaink kiegyensúlyozott álláspontját az ukrajnai válsággal kapcsolatban....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés