Előfizetői tartalom

Durva törvényeket vertek át a Dumán: nagyon úgy néz ki, hogy mozgósításra készül Oroszország

Több törvényjavaslatot is elfogadott az orosz Duma, mellyel szigorítanák a hadiállapot ideje alatt elkövetett bűncselekmények büntetését, illetve az orosz haderőből való dezertálásnak, parancsmegtagadásnak büntetéseit, valamint kriminalizálják azt is, hogy ha valaki megadja magát az ellenségnek. Közben Oroszország azt tervezi, hogy hivatalosan is elcsatolja Luhanszkot, Donyec megyét, illetve Herszont Ukrajnától. Erős a gyanúja, hogy Oroszország mozgósításra készül.

Olyan törvényeket fogadott el pár perce az orosz Duma, melyek szigorítják a hadiállapot idején elkövetett bűncselekményeket, illetve az orosz haderő kötelékében elkövetett háborús bűncselekményeket, valamint a parancsmegtagadást, dezertálást, illetve a fegyverletételt is. A Moscow Times által ismertetett, új törvények szerint többek közt bekerül az orosz büntető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés