Előfizetői tartalom

Alaposan hullanak az amerikai M113-asok Ukrajnában

Portfolio
Az elmúlt napokban több felvétel is kikerült az ukrajnai háború különféle frontvonalairól megsemmisült vagy orosz kézre került, amerikai gyártmányú M113-as páncélozott szállító harcjárművekről vagy ezek holland variánsairól. Az ukrán ellentámadásban ezek a járművek fontos szerepet játszanak, de nagyon úgy tűnik, hogy pár nap alatt a korszerűnek nem éppen mondható M113-asok és a holland YPR-765-ösök az ukránok egyik legnagyobb arányban elvesztett nyugati fegyverrendszereivé váltak.

Az elmúlt napokban számos felvétel kikerült a közösségi médiába kilőtt vagy orosz kézre került, amerikai M113-as páncélozott szállító harcjárművekről, illetve ezek holland változatáról, az YPR-765-ösről. Legutóbb a régóta szakadár kézen lévő donyecki reptér környékén szedett ki egy ilyen harcjárművet az orosz tüzérség. Claimed Footage of objective control...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés