Előfizetői tartalom

Nagyon furcsa népszavazás zajlik az oroszok által megszállt területeken – Itt vannak az első videók

Portfolio
Ma kezdődött el az Oroszországhoz való csatlakozásról szóló népszavazás azokon a területeken, melyeket az orosz haderő tart megszállva, az ukrán Donyec, Herszon, Luhanszk és Zaporizzsja megyékben. Talán senkinek nincsenek illúziói azzal kapcsolatosan, hogy mi lesz az eredmény, de maga a népszavazás menete is finoman szólva sajátos. Erről több videó is tanúskodik.

Mától egészen szeptember 27-ig tartanak azok a „népszavazások,” mely során Donyec, Herszon, Luhanszk és Zaporizzsja megyék Oroszország által megszállt területein élő lakosai eldöntik, hogy szeretnének-e Oroszországhoz csatlakozni. A szavazáson online is részt lehet venni és szavazhatnak azok a lakosok is, akik elmenekültek ezekből a térségekből (Oroszország területére)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés