Előfizetői tartalom

Kifakadt a befolyásos orosz politikus: az állandó hazudozás megmérgezte az orosz hadsereget!

Portfolio
Érthetetlen és megmagyarázhatatlan, hogy az orosz hadvezetés miért nem készült fel (Krasznij) Liman védelmére és megerősítésére, amikor teljesen világos volt, hogy az ukrán haderő következő célpontja ez a régió – mondta Andrej Guruljov, az orosz Duma elnökhelyettese egy orosz talkshowban. Majd hozzátette: szerinte a hazudozás megmérgezte az orosz haderőt, a vezérkartól egészen a legénységi állományig.

Andrej Guruljovot, az orosz Duma alelnökét egy orosz talkshow műsorán kérdezték a stratégiai fontosságú Liman (oroszul Krasznij Liman) elvesztéséről, a befolyásos orosz politikus meglepő őszinteséggel válaszolt. Azzal kezdte mondandóját, szerinte lehet, hogy mind katonailag, mind politikailag fordulópont állt be a háborúban. Őszintén szólva egyszerűen nem értem, hogy nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés