Előfizetői tartalom

Elképesztő mentőakció Ukrajnában: még egy Javelin-rakétát is túlélt a páncélos, de kihúzta a bajból bajtársait

Portfolio
Érdekes drónfelvétel készült, vélhetően valahol a luhanszki front közelében, melyen az látható, hogy egy orosz / szakadár BRM-1K személyzete bátor mentőakciót hajt végre, hogy kihozza bajba jutott fegyvertársait a tűzharcból. A BRM-et a mentőakció közben telibe találja egy ukrán páncéltörő rakéta, de a jármű így is kimenti bajtársait.

Nemrég egy drónfelvétel került ki, vélhetően a luhanszki frontról, melyen látszólag, a pontos körülmények ismeretének hiányában igencsak bátor mentőakció látható. Video of an LNR BRM-1K evacuating soldiers from a damaged BMP-1 when it is struck by a Javelin ATGM. https://t.co/wETCQKgpnB— Rob (Lee) October 5, 2022 A videó elején egy kilőtt orosz BMP-1-es látható, melynek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés