Előfizetői tartalom

Bolton: itt az idő megbuktatni Putyint

Portfolio
Nem lehet Európában hosszú távon béke és biztonság, amíg Vlagyimir Putyin orosz elnök hatalmon marad; az Egyesült Államoknak akár egy katonai hatalomátvételt is támogatnia kell anyagi és más forrásokkal  – véli John Bolton nemzetbiztonsági tanácsadó, aki korábban a Trump és Bush kormányok munkáját is segítette, és saját bevallása szerint több külföldi országban is szervezett vagy támogatott katonai puccsokat.

John Bolton a 19fortyfive című amerikai katonai / nemzetbiztonsági lapban tette közzé gondolatait, melynek alaptézise volt, hogy szerinte az orosz-ukrán háború egyhamar nem fog a jelenlegi feltételek szerint véget érni és minél tovább húzódik a konfliktus, annál nagyobb az esély az eszkalációra.  Bolton úgy látja, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnökkel lehetetlen lesz olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés