Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: Joe Biden túl messzire ment, Moszkvának Amerikával kell tárgyalnia

MTI
|
Portfolio
Az Egyesült Államoknak és Oroszországnak kellene tárgyalnia az ukrajnai konfliktus rendezéséről a "hatalmi realitásokat figyelembe véve" - véli Orbán Viktor magyar miniszterelnök, aki Berlinben beszélt egy konferencián. Orbán Viktor úgy látja, az Európai Unió szankciói nem elég hatékonyak, és kritizálta Joe Biden amerikai elnök fellépését is.

Kivitelezésében primitív, hatásában katasztrofális Brüsszel Oroszországgal szembeni szankciós politikája - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Berlinben egy pódiumbeszélgetésen, amelyet a Cicero című politikai magazin főszerkesztőjével és a Berliner Zeitung című lap kiadóvállalatának tulajdonosával folytatott. A kormányfő Alexander Marquierrel és Holger Friedrichhel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés