Előfizetői tartalom

Putyin elárulta Elon Musknak, mikor vet be atomfegyvereket? - Reagált a milliárdos a súlyos vádakra

Portfolio
Ian Bremmer politikatudós azzal vádolta meg Elon Muskot, hogy közvetlenül egyeztetett Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, mielőtt nagy botrányt kavaró Twitter-üzeneteket közölt az ukrajnai háború általa javasolt rendezéséről - írja a Vice. A beszámoló szerint a Kreml ura elárulta a céljait a milliárdos techgurunak, illetve elmondta, hogy ezek érdekében akár nukleáris fegyverek bevetésére is hajlandó. Musk azóta több tweetben tagadta a Bremmer által hangoztatott állításokat, így azt is, hogy most kapcsolatban áll a Kremllel.

Ian Bremmer az Eurasia Group előfizetőinek küldött hírlevelében azt írta, hogy a Tesla vezérigazgatója, Musk azt mondta neki, hogy Putyin "kész tárgyalni", de csak akkor, ha a Krím orosz marad, illetve ha Ukrajna elfogad egyfajta állandó semlegességet, és Ukrajna elismeri Luhanszk, Donyeck, Herszon és Zaporizzsja Oroszország általi annexióját. Brenner állítása szerint Elon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés