Előfizetői tartalom

Brutális rakétaesővel mutatkozott be Armageddon tábornok: tényleg egyetlen ember fordítja majd meg az ukrajnai háború menetét?

Szombaton bejelentette az orosz védelmi minisztérium, hogy új parancsnokot neveznek ki az Ukrajna ellen zajló „különleges művelet” élére. Pár órával azután, hogy Szergej Szurovikin tábornok átvette a vezetést, rakétaesőt zúdítottak az orosz fegyveres erők Ukrajna áramellátó infrastruktúrájára. Az oroszok ünnepelnek; sokan úgy gondolják, most végre fordulópont jön a kezdetektől fogva döcögősen haladó „különleges műveletben.” Az igazság az, hogy az "Armageddon tábornok" néven ismert katonai vezető kinevezése önmagában közel sem biztos, hogy automatikusan megfordítja majd a háború jelenlegi dinamikáját, viszont erős jelzése lehet annak, hogy az orosz hadvezetés mostantól sokkal brutálisabb taktikákat fog használni Ukrajnában.

Bemutatkozott Armageddon tábornok Az első nap a munkahelyeden kiváló módja annak, hogy megmutasd a legjobb oldaladat – mondta ezt állítólag Szergej Szurovikin orosz tábornok, aznap, amikor kinevezését követően átfogó rakétatámadást indított Ukrajna nagyvárosai és áramellátó létesítményei ellen. Russia launches massive missile strikes on government buildings in central...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés