Előfizetői tartalom

Gyanús festés jelent meg az orosz páncélosokon – Tényleg új frontot nyithat Putyin?

Portfolio
Új festés jelent meg néhány Fehéroroszország területén tartózkodó orosz és belarusz katonai járművön. Egyesek azt találgatják, hogy a háromszögbe rajzolt 2-es szám a „Z” és „V” szimbólumokhoz hasonló háborús azonosító, mellyel az orosz haderő új frontot tervez nyitni, Ukrajna északi részén. Egyelőre ez kevésbé tűnik valószínű magyarázatnak.

Az elmúlt hetekben egyre több pletyka jelenik meg arról, hogy Fehéroroszország arra készül, hogy Oroszország oldalán belépjen az ukrajnai háborúba; a belarusz ellenzéki vezetők már konkrét terveket ismertettek, miközben a nyugati vezetők fenyegetőzni kezdtek: Kapcsolódó cikkünk 2022. 10. 13. Háborúra készül Putyin legszorosabb szövetségese? Igazi katonai katasztrófa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés