Előfizetői tartalom

Leleplezték a műholdak: újra orosz tankok érkeztek Fehéroroszországba

Portfolio
Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) védelmi agytröszt hétfői jelentése szerint a novemberben Fehéroroszországba telepített orosz erők valószínűleg az orosz kiképzési kapacitás növelésére és egy Ukrajnát és a Nyugatot célzó információs művelet végrehajtására irányuló orosz erőfeszítés részét képezik, nem pedig Ukrajna északról történő újbóli megtámadásának előkészítésére utalnak.

November közepétől készített műholdfelvételek az orosz felszerelés, elsősorban harci tankok számának növekedését jelzik az ukrán és a lengyel határhoz is közel fekvő Breszt egyik gyakorlóterén. Egy független fehérorosz megfigyelő szervezet hétfőn arról számolt be, hogy az orosz erők 15 darab Tor-M2 föld-levegő rakétarendszert és 10 darab meg nem határozott műszaki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés