Előfizetői tartalom

Csodálja Adolf Hitlert a világhírű rapper, Elon Musk kirakta a Twitterről

MTI
|
Portfolio
A Parler amerikai közösségi platform közölte, lemondott arról, hogy Kanye West rapper és üzletember megvásárolja. Mióta antiszemita üzeneteket írt az Instagram és a Twitter közösségi portálokon, Kanye West fokozatosan elveszíti üzleti partnereit. A kiszámíthatatlan viselkedéséről és vitatott ízléséről ismert művésszel a Balenciaga, majd az Adidas is felbontotta a szerződését. A zenész Twitter-fiókját péntek reggel felfüggesztették. "Mindent megpróbáltam. Ennek ellenére (Ye) ismét megsértette az erőszakra való felbujtás elleni szabályt. A fiókot felfüggesztjük" - írta Elon Musk.

A Parler amerikai közösségi platform lemondott arról, hogy Kanye West megvásárolja. A zenész, aki hivatalosan Yére változtatta a nevét, októberben jelentette be, hogy ajánlatot tett a konzervatívok által kedvelt Parlerre, közlése szerint tettét a szólásszabadság védelme indokolta. A Parler anyavállalata, a Parlement Technologies egyességre jutott Yével a Parler eladásáról...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái