Előfizetői tartalom

Lesújtó jelentés szivárgott ki a Putyin védelmét ellátó FSzO-tól

Portfolio
A brit védelmi minisztérium vasárnap reggel is közzétette hírszerzési jelentését az ukrajnai háború alakulásáról. A titkosszolgálat független orosz hírforrásokra hivatkozva számolt be arról, hogy a kifejezetten Vlagyimir Putyin elnök és magas beosztású orosz politikusok megvédését ellátó Szövetségi Védelmi Szolgálat (FSzO) belső adatai szerint is megtörtént a fordulat, az oroszok többsége már nem támogatja az ukrajnai inváziót.

A brit katonai hírszerzés az alábbi információkat publikálta a háborúval kapcsolatban: A legújabb közvélemény-kutatások szerint jelentősen csökkent a "különleges katonai művelet" támogatottsága az orosz közvéleményben. Egy független orosz médium azt állította, hogy hozzáfér az orosz Szövetségi Védelmi Szolgálat (FSzO) által belső használatra gyűjtött adatokhoz....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés