Előfizetői tartalom

Csúnya baki: végzetes hibát vétett a rettegett Wagner-csoport, Ukrajna rakétával köszönte meg

Portfolio
Ukrajna a hétvége folyamán több orosz katonai bázisra is csapást mért, a célpontok között az orosz Wagner zsoldoshadsereg bázisai is szerepeltek. A Twitterre kikerült felvételek szerint a Kadijivkai Wagner-bázist azután azonosították be, hogy a zsoldoshadsereget vezető Jevgenyij Prigozsin fia megosztott egy fényképet róla.

Szerhij Hajdaj, az oroszok által megszállt luhanszki régió egykori kormányzója elmondta, hogy Ukrajna szombaton csapást mért egy Kadijivkában található szállodára. A feltételezések szerint a szállodát az Ukrajnában harcoló orosz zsoldosok használták. Az egykori ukrán kormányzó állítása szerint az ott tartózkodók legalább 50 százaléka életét vesztette. Russian Wagner...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés