Előfizetői tartalom

Videó: újfajta, pusztító tüzérségi lövedéket vetettek be az ukránok

Portfolio
Szombat délután kerültek fel videófelvételek arról, ahogy az ukrán tüzérség korábban nem látott tüzérségi lövedékekkel bombázza Bakmut környékén az orosz állásokat. Korábban Ukrajna megvádolta Oroszországot, hogy hasonló kazettás bombákat vetett be lakott területek ellen Mariupol ostromakor. A kazettás bombák használatát nemzetközi egyezmények tiltják, bár a háborúban részt vevő felek egyike sem írta alá az egyezményt.

A Twitterre felkerült videó az ukrán tüzérségi erők támadása látható a bakmuti orosz állások ellen. A videón olyan robbanássorozat látható, ahol másodperceken belül több, mint 20 lövedék csapódik be szétszórtan egy kis területen belül. Has a previously-unseen munition been revealed in ?Recently video appeared showing shelling of a Russian position in the vicinity of Bakhmut...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés