Előfizetői tartalom

Mégsem kell oltási igazolás a népszerű nyaralóparadicsomban

Portfolio
Máris meggondolta magát a thai kormány a beutazási szabályok módosításáról. A mai napon, hétfőn, visszavonták azt a korlátozást, amely szerint minden beutazónak igazolnia kell a koronavírus elleni beoltottságát - írja a Reuters. A magyar utazók a thaiföldi Konzuli Szolgálat oldalán egyelőre a régi szabályokat láthatják, de remélhetőleg hamarosan frissítik ott is a leírást, hogy ne kapjanak félrevezető információt a napokban utazók.

Tegnap számoltunk be róla, hogy Thaiföld Covid-19-es beutazási követelményeket határozott meg az országba repülő külföldiek számára. Mátó lett volna érvényes a korlátozás (kötelező oltás), azonban az egészségügyi miniszter ma új bejelentést tett. Ennek értelmében: Thaiföld hétfőn visszavonta a hétvégi korlátozásra vonatkozó bejelentését. Az egészségügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés