Előfizetői tartalom

Reagált az ukrán vezérkar: folytatódnak a harcok Szoledarért

MTI
|
Portfolio
Folyatódnak a harcok a Donyeck megyében lévő Szoledar városért - közölte az ukrán vezérkar péntek esti harctéri helyzetjelentésében, szembehelyezkedve ezzel az orosz védelmi minisztérium bejelentésével, miszerint az orosz erők elfoglalták a települést. Korábban beszámoltunk arról, hogy helyi források alapján úgy tűnik, hogy ha nem is tisztították még meg az oroszok teljesen a várost, a településen csupán elszórtan vannak harcok.

Ahogyan megírtuk, pár nappal ezelőtt a Wagner csoport bejelentette, hogy elfoglalták a Bahmuttól északkeletre található Szoledar városát, ma az orosz védelmi minisztérium is deklarálta a település „felszabadítását.” Ukrajna hivatalosan nem erősítette meg a hírt, de helyi források alapján is úgy tűnik, hogy ha nem is tisztították még meg az oroszok teljesen a várost...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés