Előfizetői tartalom

Ciki lebukás: szupermodern tankokkal villogtak az oroszok, az ukránok pikk-pakk megtalálták a raktárat

Portfolio
Már az ukrajnai háború korai szakaszában világossá vált, hogy célszerű óvatosnak lenni azzal, hogy ki, mit, mikor tölt fel a közösségi médiába, amikor a fronthoz közeli eseményekről számol be, hiszen az ellenség könnyedén be tudja azonosítani a videók, fotók pontos helyszínét. Bármilyen óvatos is próbál lenni az ember, a legjobb az, ha semmit nem rak fel a közösségi médiába harctéri műveletekről, hiszen most éppen egy orosz páncélos-alakulat pontos helyzete derült ki egy garázsban felvett felvétel alapján, melyet még csak nem is az ukrán hírszerzés, hanem lelkes internetezők azonosítottak be.

Egy orosz vlogger nemrég meglátogatott egy frontvonalon harcoló, T-90M tankokkal felszerelt harckocsizó alakulatot, akik nagy lelkesedéssel megmutatták nekik modern és jól felszerelt tankjaikat. A nyilatkozó katonák egyértelműen megpróbáltak arra figyelni, hogy ne derüljön ki, hol vették fel a videót; egy garázsban beszéltek a vloggernek, melyből semmilyen könnyen azonosítható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés