Előfizetői tartalom

Újabb offenzívára készülhet Oroszország, még modernebb fegyvereket kap Ukrajna - Háborús híreink csütörtökön

Portfolio
Oroszország és Fehéroroszország egyre több területéről érkeznek hírek nagy méretű orosz csapatösszevonásokról, legutóbb az oroszországi Rosztov megyében videóztak nagy méretű depókat. Több elemző is úgy véli, hogy Moszkva hamarosan újabb offenzívát fog indítani, azt azonban nem lehet biztosra tudni, hogy a front mely szakaszán. Mindeközben Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára a davosi Világgazdasági Fórumon bejelentette, hogy a katonai szövetség még több, és még modernebb nehézfegyvert tervez Ukrajnába juttatni. Cikkük folyamatosan frissül.

2023. január 20. 06:16 Megosztás Háborús híreink pénteken is folytatódnak: Kapcsolódó cikkünk 2023. 01. 20. Európa minden szegletéből érkeznek a fegyverek, a mai lehet a nagy bejelentés napja - Háborús híreink pénteken ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés