Előfizetői tartalom

Az oroszok feladni látszanak a reménytelen küzdelmet, hatalmas változás jöhet a fronton

Portfolio
Az orosz erők valószínűleg korlátozott romboló támadásokat hajtanak végre az ukrajnai frontvonal nagy részén, hogy szétszórják és eltereljék az ukrán erők figyelmét, és megteremtsék a feltételeket egy döntő támadó művelet megindításához Luhanszk megyében – írja az amerikai Institute for the Study of War (ISW) védelmi elemzőintézet szerdai jelentése.

Az elmúlt napokban az orosz erők korlátozott szárazföldi támadásokat indítottak a frontvonal két fő szektorában: Zaporizzsja megye közepén és a Donyeck megye nyugati részén található Vuhledárnál. Ukrán tisztviselők szerint ezeket a támadásokat kisebb, 10-15 fős, raj méretű támadócsoportok hajtják végre, és céljuk az ukrán védelmi vonalak szétzilálása. A támadók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés