Előfizetői tartalom

Videó: Amerika-ellenes tüntetők lepték el az orosz külügyminisztérium környékét az új nagykövet beiktatása alatt

Portfolio
Az Egyesült Államok új oroszországi nagykövetét, Lynn Tracyt hétfőn tüntető tömeg várta, amikor belépett az orosz külügyminisztériumba Moszkvában, hogy átadja diplomáciai megbízólevelét. A tömegben többek között olyan jelszavak hangzottak el, hogy "A tankjaitok civileket gyilkolnak", "Amerika terrorista állam", "a háború az Egyesült Államok üzlete" - írta meg a Reuters.

Az Egyesült Államok új oroszországi nagykövetének, Lynne Tracynek a beiktatására hétfőn került volna sor, azonban a diplomatát az orosz külügyminisztérium épülete előtt Amerika-ellenes jelszavakat skandáló tüntetők várták. A tüntetők Wahington politikáját bíráló plakátokkal is készültek, amelyeken többek között olyan feliratok is szerepelnek, mint a "tankjaitok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés