Előfizetői tartalom

Ez már az invázió előszele? Filmbeillő felvételek készültek az orosz hadgyakorlaton

Portfolio
A fehérorosz védelmi minisztérium és hivatalos hírcsatornája, a Voen TV felvételeket tett közzé a Fehéroroszország nyugati részén zajló közös orosz-fehérorosz légierő-gyakorlatok utolsó szakaszáról. Moszkva tagadja, hogy nyomást gyakorolna leghűségesebb szövetségesére, azonban egyes feltételezések szerint Oroszország el akarja érni, hogy Fehéroroszország aktív szeplője legyen az ukrajnai inváziónak.

A jelentések szerint az orosz és fehérorosz katonai egységek a Fehéroroszország nyugati, breszti régiójában lévő Ruszanyi gyakorlótéren hajtották végre a légi gyakorlatokat, amelyek során többek között az ellenség légvédelmi létesítményeinek, parancsnoki és irányítási létesítményeinek, valamint a katonai személyzet és a haditechnikai eszközök legyőzését gyakorolták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés