Előfizetői tartalom

Zavaros állapotok az ukrán védelmi minisztériumban, nagyon nehéz helyzet a Donbaszban – Háborús híreink hétfőn

Portfolio
Vasárnap a kormányzó Nép Szolgája párt frakcióvezetője, David Arahamija bejelentette, Olekszij Reznyikov ukrán védelmi minisztert Kirilo Budanov, a katonai hírszerzés eddigi vezetője válthatja a tárca élén. Hétfőn módosított: azt mondta, ezen a héten még nem várható változás a minisztérium vezetésében. Volodomir Zelenszkij elnök több volt oroszpárti minisztert is megfosztott ukrán állampolgárságától. Az államfő szerint a helyzet „nagyon nehéz” Donyeck megyében, a Wagner orosz zsoldoscsoport vezetője szerint Bahmut városában minden egyes házért külön harc folyik. Hamarosan megindulhat annak a gyártóüzemnek az építése, amely gyártani fogja Oroszországban az iráni Sahed-családba tartozó nagy hatótávolságú kamikaze drónokat - írta a Wall Street Journal. A Kreml úgy reagált, Oroszország a saját drónprogramját fejleszti.

2023. február 06. 19:52 Megosztás Guterres aggodalmát fejezte ki az ukrajnai háború kiszélesedése miatt  Aggodalmát fejezte ki az ukrajnai háború eszkalációja miatt António Guterres ENSZ-főtitkár hétfőn a világszervezet közgyűlésén New Yorkban....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés