Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: ez a háború nem ér véget egyhamar

Portfolio
Rendkívüli, többnapos EU-csúcstalálkozó zajlik Brüsszelben, amelyen részt vett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és intenzív tárgyalásokat folytatott az uniós országok vezetőivel. Többek között Orbán Viktorral is, amikor egyszerre több állam első emberével tárgyalt, több körben is. A magyar kormányfő egy ilyen tárgyalás után foglalta össze benyomásait.

Orbán Viktor a rövid videóban kijelentette: meghallgatták Ukrajna elnökét és ez alapján nyilvánvaló, hogy ez a háború elhúzódik, nem számolhatunk azzal, hogy hamarosan véget ér. "Miután elhúzódik, mi továbbra is segíteni fogjuk humanitárius eszközökkel az ukránokat, de fegyvereket továbbra sem szállítunk" - tette hozzá a miniszterelnök. Kapcsolódó cikkünk 2023....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés