Előfizetői tartalom

Oroszbarát szakadár államot rohanna le Ukrajna? Elvileg 3 nap alatt kisöpörnék az oroszokat  

Portfolio
A Reuters beszámolója szerint az orosz védelmi minisztérium azzal vádolta meg Ukrajnát, hogy egy hamis zászlós művelet után a Moldovától elszakadt Dnyeszteren túli régió lerohanását tervezi. Az ukrán elnök egyik volt tanácsadója egy ezzel kapcsolatos nyilatkozatában kijelentette, az akció végrehajtására mindössze három napra van szükségük.

Az orosz védelmi minisztérium csütörtöki közleménye szerint az ukrán fegyveres erők egy hamis zászlós hadművelet segítségével teremtenek ürügyet a Moldovától a Szovjetunió szétesésekor elszakadt Dnyeszter Menti Köztársaság lerohanására. Az orosz információk szerint Ukrajna színlelt orosz támadást indít a saját területei ellen, majd ezt követően egy gyors hadjárat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés