Előfizetői tartalom

Megkezdődtek az évfordulós megemlékezések: van olyan, ami biztosan nem fog tetszeni Putyinnak

Portfolio
Különleges megemlékezéssekkel és bejelentésekkel készültek Ukrajna szövetségesei az orosz-ukrán háború kitörésének első évfordulójának alkalmából, több helyen az orosz nagykövetségek előtt alakultak ki különböző civil performanszok. Úgy tűnik azonban a mai megemlékezések közül a berlini fogja vinni a prímet, amelyben fontos szerep jutott egy kilőtt T-72-es páncélosnak is.

Pontosan egy évvel ezelőtt, 2022. február 24-én kezdődött meg Oroszország teljes körű inváziója Ukrajna ellen. Az évforduló alkalmából több európai országban kezdődtek megemlékezések, egyes helyeken civil szervezetek szerveznek tiltakozásokat a helyi orosz nagykövetségek elé, máshol – mint Párizsban és Berlinben, ünnepi szintre emelték a megemlékezést. Lengyelországban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés