Előfizetői tartalom

Valószínűleg elkéstek az ukránok Bahmut kiürítésével

Portfolio
Az elmúlt bő egy hétben meglehetősen ellentmondásos információk láttak napvilágot Bahmut helyzetéről: a hat hónapja ostrom alatt álló donbaszi várost hamarosan be fogják keríteni az orosz csapatok, Kijev azonban hivatalosan a mai napig nem rendelte el a visszavonulást. Az általában megbízható adatokkal dolgozó OSINT Defender Twitter-csatorna által frissen közölt térkép alapján lehet, hogy erre már nem is lesz lehetőség.

Bár egyre több hír érkezik arról, hogy az ukrán erők megkezdték a visszavonulást, az ukrán hadvezetés nem hozott nyilvánosságra ilyen jellegű parancsot, sőt, egymásnak gyakran szögesen ellentmondó információkat is közöltek néhányszor: bejelentették azt, hogy nem tervezik a végtelenségig védeni a várost, ugyanakkor azt is, hogy a település irányítását továbbra is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés