Előfizetői tartalom

Egyre kétségbeesettebbek az orosz csapatok, konfliktusok az ukrán vezetésben – Háborús híreink hétfőn

Portfolio
A brit védelmi minisztérium közlése szerint lőfegyverekkel és ásókkal felfegyverzett orosz tartalékosokat küldtek Ukrajnába, vélhetően a közelharcok fokozódása miatt. Eközben az ISW úgy látja, hogy Oroszország lassú és fokozatos előrenyomulása nem utal arra, hogy hamarosan bekerítenék Bahmutot, még kevésbé arra, hogy frontális támadással elfoglalják. Úgy néz ki, tovább mélyül a konfliktus a Wagner-csoport és az orosz védelmi minisztérium közt. Az orosz haderő rendészei a Wagner-csoportba tartó újoncokat vettek őrizetbe, miközben Jevgenyij Prigozsin szerint még mindig nem érkezett meg a frontra a Wagner-csoportnak ígért lőszer. Összeveszett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Valerij Zaluzsnij ukrán vezérkari főnökkel Bahmut sorsa kapcsán. Cikkünk folyamatosan frissül.

2023. március 07. 06:28 Megosztás Háborús híreink kedden is folytódnak: Kapcsolódó cikkünk 2023. 03. 07. Elkezdődött Amerikában a vadászpilóták kiképzése, bekeríthették az ukránokat Bahmutnál – Háborús híreink kedden ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés