Előfizetői tartalom

Orosz előretörés Bahmutban, kifogyóban a lőszer és az élőerő is a fronton – Háborús híreink kedden

Portfolio
Az ukrán katonák Leopard 2 harckocsik használatára történő kiképzése Nagy-Britanniában a végéhez közeledik. Békeidőben rekordmagas, 886 milliárd dolláros védelmi költségvetési tervezetet nyújtott be Joe Biden amerikai elnök a Kongresszusnak. Betört az orosz Wagner csoport a Bahmut északi részében található iparnegyedbe és egyebek mellett elfoglaltak egy olyan gyárat is, ahol Volodimir Zelenszkij ukrán elnök tavaly még ukrán katonákat tüntetett ki. A több mint egy éve húzódó háború miatt a jól képzett ukrán katonák száma jelentősen megfogyatkozott az ukrán haderőben, ukrán katonatisztek és politikusok szerint az is kétséges, hogy lesz-e elég emberük a tavaszra tervezett offenzíva lebonyolításához. Az orosz hadsereg már a korábban használatra alkalmatlan lőszereket használhatja. Cikkünk folyamatosan frissül.

2023. március 14. 20:55 Megosztás Putyin: Oroszország a háborúban a létéért küzd Oroszország az ukrajnai háborúban a létéért küzd - jelentette ki kedden Vlagyimir Putyin a szibériai Ulan-Ude helikoptergyárában munkásokkal találkozva. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés