Előfizetői tartalom

Bemondta Medvegyev: ez vár arra az országra, amely letartóztatná Putyint

Portfolio
Oroszország korábbi elnöke, az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese, Dmitrij Medvegyev kijelentette: amennyiben bármely ország lépéseket tesz Vlagyimir Putyin letartóztatására, azt Oroszország hadüzenetnek tekinti. Az orosz politikus emellett elmondta, hogy bízik a Nyugattal való kommunikáció újraindulásában, de "őszintén reméli", hogy a jelenlegi nyugati vezetők egy része addig nyugdíjba vonult vagy meghal - számolt be a Sky News.

Dmitrij Medvegyev egykori orosz elnök legújabb, a Nyugatot támadó nyilatkozatában azt mondta, hogy a Nyugat kisebb és gyengébb államokra próbálja feldarabolni Oroszországot. Az orosz politikus úgy véli, a Nyugat nem szereti Oroszország és Kína "függetlenségét" - és nem fogja békén hagyni a két nagyhatalmat. Az orosz állami hírügynökséggel, a TASzSz-szal beszélgetve Medvegyev...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés