Előfizetői tartalom

Oroszország szövetségesét támadta csütörtök éjszaka az amerikai légierő

Portfolio
Az amerikai légierő több, Szíriában található célpontra is légicsapást mért azt követően, hogy csütörtökön egy Irán által támogatott milícia dróntámadásban megölt egy amerikai állampolgárt, és megsebesített öt katonát Szíria északi területein - Írja a Reuters. Irán Moszkva fontos stratégiai partnere, az Ukrajnában bevetett Saheed drónokat is Teherán gyártja.

Csütörtök délután a Szíria északi részén fekvő Haszka városában állomásozó amerikai csapatokat dróntámadás érte, melynek során egy, a fegyveres erőknek dolgozó amerikai civil életét vesztette. Lloyd Austin védelmi miniszter szerint a támadásban 5 amerikai és egy szír katona is megsérült, két katona sérülése olyan súlyos volt, hogy a szomszédos Irakba kellett őket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés