Előfizetői tartalom

Megjelent egy videó: ellenséges támadásra készül Románia, különleges alakulatok is szerephez jutottak

Portfolio
A román légi, tengeri és szárazföldi erők egy március 20-án kezdődött, és nagyjából két hétig tartó NATO-hadgyakorlaton vesznek részt, a Fekete-tenger partvidéke mentén. A hadgyakorlat célja, hogy egy ellenséges támadási kísérlet visszaverését szimulálják. A gyakorlaton több állam katonái és különleges alakulatai vesznek részt – írta meg a Reuters.

A Romániában jelenleg is zajló nagyszabású NATO-hadgyakorlat a Sea Shield 2023 névre hallgat és a célja, hogy egy ellenséges, a Duna-delta ellen indított támadást szimuláljon. A hadgyakorlat Ukrajna délnyugati határától mintegy 30 kilométerre zajlott, a Fekete-tenger partvidéke mentén. A Reuters által az összfegyvernemi gyakorlatról most közzétett videón a román haditengerészet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés