Előfizetői tartalom

Alaposan "felturbóztak" az oroszok egy MT-LB páncélost – Még egy mókás bemutatóvideót is készítettek a szörnyetegről

Portfolio
A háború bő egy éve alatt két „harctéri fejlesztés” már-már általánossá vált a harcoló feleknél: egyfelől minden erejükkel igyekeznek potensebb fegyvert csinálni a kifejezetten csapatszállításra kifejlesztett MT-LB páncélozott szállító harcjárművekből, másfelől pedig szeretnek levegő-föld rakétákat szerelni olyan járművekre, melyekre azok nem igazán valóak. Az orosz csapatok most kombinálták ezt a két szenvedélyt.

A Twitteren is megjelenő kisvideón az orosz katonák büszkén mutatják be új szuperfegyverüket: az MT-LB pszh géppuskatornyára feleszkábált UB-32-es rakéta-sorozatvetőt. Az MT-LB egy alapvetően minimális fegyverzettel és vékony páncélzattal ellátott jármű, melynek rendeltetése a katonák harctéri szállítása. Az UB-32 ezzel szemben egy föld-levegő rakéták indítására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés