Előfizetői tartalom

Dübörög az ukrán sufnituning üzem: furcsa páncélosokat hegesztenek össze

Portfolio
Amióta kirobbant az orosz-ukrán háború számtalan példát láthattunk arra, hogy a harcoló felek finoman szólva is furcsa megoldásokat találnak a fegyverek „továbbfejlesztésére”: harckocsikra szerelt madárkalitkák, gyalogsági harcjárművekre hegesztett rakétaindító konténerek, és most egy tankból átalakított gyalogsági harcjármű.

A Twitteren osztották meg azt a fotót, melyen egy ukrán szerelőüzemben parkoló T-62-es harckocsi látható, igaz, hogy torony nélkül. A fő fegyverzet azért lett eltávolítva a korosodó páncélosról, hogy „új” fegyverzetet, név szerint egy szovjet BMP-2-es gyalogsági harcjármű tornyát kapja meg. : In another example of improvisation, Ukrainian technicians are currently building...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés