Előfizetői tartalom

Túlpörgött az orosz sufnituning: már az orosz milblogger is kiakadt

Portfolio
Csütörtök délután osztottak meg egy felvételt egy ősrégi orosz T-55-ös páncélosról, amelyre a nagyobb védelem biztosítása érdekében dupla (!) tyúkketrecet, angolul „cope cage”-t hegesztettek. A látvány mellett már Igor Girkin se tudott elmenni szó nélkül, csípős kommentekkel jellemezte az „orosz katonai felszerelés legújabb csodáját”.

Igor „Sztrelkov” Girkin szavaival élve, „dupla napellenzőt” kapott az egyik, orosz-ukrán háborúban bevetett T-55-ös szovjet gyártmányú orosz harckocsi. A páncéloson egyéb „modernizáció” jelei nem látszódnak. Russian T-55 somewhere at the front with a double copium level of protection pic.twitter.com/g3w23KMbyQ— Special (Kherson) May 11, 2023 A „tyúkketrec”...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés