Előfizetői tartalom

Mi lesz, ha élve elfogják a Belgorodot ostromló „partizánokat?” Itt a válasz a legégetőbb kérdésekre

Portfolio
Nagyon úgy néz ki, hogy ha nem is biztosan orosz állampolgárságú, de orosz etnikumú „partizánok” támadták meg tegnap Ukrajna területéről az oroszországi Belgorod megyét, a harcok még a mai napig folynak a térségben, a helyi hatóságok nem tudták még visszaállítani az ellenőrzést a terület fölött. Talán jogosan felmerülhet a kérdés a kedves olvasóban az eseményeket szemlélve, hogy mi lesz, ha valakit, ezek közül az Oroszország által hazaárulónak tekintett személyek közül élve elfognak. Nézzük.

Tegnap betörtek az oroszországi Belgorod régióba Ukrajna területéről a Szabad Oroszország Légió harcosai, a harcok még mindig zajlanak az orosz megyében. A legfrissebb fejleményekről itt írtunk: Kapcsolódó cikkünk 2023. 05. 23. Reagált Medvegyev Ukrajna új fegyvereire, elmondta, hova fog ez vezetni 2023. 05. 23. Nyilatkozott az orosz szakadárok parancsnoka: ezért támadtak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés