Előfizetői tartalom

Véletlenül saját civiljeikre lőttek az oroszok? – Ismét támad a Szabad Oroszország Légió

MTI
|
Portfolio
Civilek vesztették életüket Oroszország Belgorodi területén, miután Ukrajna irányából belövések értek több települést – közölte Vjacseszlav Gladkov, a régió kormányzója Telegram-csatornáján. A Szabad Oroszország Légió nevű ukránbarát orosz milícia viszont azt állítja, hogy az orosz tüzérség az ő járművüknek nézte két orosz civil autóját, ezért kellett meghalniuk.

Gladkov szerint két nő életét vesztette, két férfi pedig súlyosan megsebesült, amikor az ukrán oldalról tűz alá vették az autóutat a Sebekino járásbeli Maszlova községnél. Az áldozatok két gépkocsi utasai voltak. A Szabad Oroszország Légió, amely állítása szerint pénteken ismét betört orosz területre, a Reuters szerint azt állította, hogy a két nő Renault-ját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés