Előfizetői tartalom

Új vád érkezett, hogy az ukránok robbantották fel az Északi Áramlatot - Hevesen cáfol Zelenszkij

Portfolio
"Én vagyok az elnök, és ennek megfelelően adok utasításokat. Semmi ilyesmit nem tett Ukrajna. Soha nem cselekednék így" – hangsúlyozta Volodimir Zelenszkij az Axel Springernek, a Politico anyavállalatának, adott exkluzív interjúban az Északi Áramlat ukrán hátterű felrobbantásával kapcsolatban, amelyről tegnap közölt új, minden eddiginél részletesebb információkat a Washington Post.

Az ukrán elnök azt is hangsúlyozta: "Nem tudtam semmiről, ez 100 százalék.” Majd hozzátette: Azt mondtam: mutassanak nekünk bizonyítékot. Ha a hadseregünk állítólag ezt tette, mutasson bizonyítékot. Ez a heves cáfolat azután érkezett, hogy a Washington Post éppen tegnap, június 6-án, közölt tele friss értesülésekkel egy hosszú cikket arról, hogy a CIA-hoz már tavaly...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés